EEVI WELLNESS

On syntynyt unelmien toteuttamisesta ja aidosta halusta auttaa.

Eevi wellness tarjoaa valmennuksia huomioiden terveyden edistämisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, liikunnan ilo edellä!   

KUKA MINÄ OLEN?

Olen Eeva, Kisakallion urheiluopistosta valmistunut Liikuntaneuvoja (Terveyttä edistävä liikunta) sekä sertifikoitu Personal Trainer. 

Liikunta-alan yrittäjänä  haluan omalla panoksellani vaikuttaa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Haluan olla jakamassa liikunnan tuomaa hyää oloa  ja nähdä sen fiiliksen myös asiakkaideni kasvoilla. 

Valmentajana minulle tärkeintä on huomioida jokainen liikkuja yksilöllisesti. Otan aina kokonaisvaltaisesti huomioon asiakkaan elämäntilanteen, tavoitteet ja toiveet. Heikkouksia ja vahvuuksia unohtamatta. Valmennuksissani etsitään jokaiselle mieleinen tapa liikkua, oli se sitten kuntosalitreeniä, Hiit-treeniä tai vaikkapa sauvakävelyä. 

Asiakassuhteissa tärkeintä on avoimuus ja luottamus. Koen, että ilman näitä valmennussuhde jää vajaaksi. 

Valmentajana olen kannustava, rempseä ja positiivinen.  Näin saan asiakkaani antamaan treeneissä kaikkensa ja ylittämään itsensä. Harjoittelu on nousujohteista, tuloksia syntyy ja pitkälläkin aikavälillä  motivaatio säilyy korkealla. 

Valmennuksissani korostuu itseensä uskominen ja unelmien toteuttaminen.

Vahvuuksiani valmentajana on toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu, kuntosaliharjoittelu, elämäntapamuutokset ja painonpudotus. Ravintoneuvonta on myös tärkeässä roolissa valmennuksissani. 

Valmennuksissani ei ole oikotietä. Muutokset tehdään pitkäjänteisellä työllä, pienin muutoksin, pysyviä ratkaisuja etsien.  

Tule asiakkaakseni juuri sellaisena kuin olet!